Владимир Дръндаревски представя своята “Книга за щастието” в Плевен

0
83
Врадимир Дръндаревски
Снимка: Личен архив на автора

Владимир Дръндаревски ще представи своята “Книга за щастието” в Плевен. Срещата с читатели ще се състои на 9 април, от 18 ч., в зала „Библиотека“ на читалище „Съгласие 1869“.

”Книга за щастието“ е завършена теория, обясняваща пълноценно, достъпно и пълномащабно понятието щастие. Тя дава точните понятия, свързани с щастието, и конкретните решения на всичко, свързано с щастието.

Творбата провокира читателите да се замислят постоянно, да тренирате мисълта си, съзнанието, душата и сърцето си в посока за намиране пътя към тяхното постоянно, бъдещо спокойствие и лично щастие.

“Щастието не е имагинерна величина! То не е някъде далечно, то винаги ни подава ръка и никога няма да ви излъже! Само вие, с вашите опасения и мисли на ограничение и страх се спирате да му я подадете и да полетите на своите криле на свобода и щастие. Пожелавам ви да обичате себе си и другите, в пълноценния смисъл на думата, а именно да отдавате енергия, емоция и чувства към другите, без да очаквате нищо в замяна…”, споделя автора на книгата.

Владимир Дръндаревски е роден през 1977 г. Завършва основното си образование в профилирана паралелка със специалност математика и английски език. През 2002 г. завършва образователна степен магистър по специалността „Финансов мениджмънт“ в Стопанската академия „Д. А. Ценов“ в Свищов.

От 2005 г. е индивидуален предприемач. Първоначално е съсобственик в издателство, което издава и разпространява книгата “Диагностика на кармата“ на руския автор С. Н. Лазарев. В последствие организира други бизнес проекти, по които работи и до днес. Определя себе си като любител психолог и естествоизучател на Вселената и света и на законите, които ги движат.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here