Випуск 2020 изпратиха тържествено в НУ „Христо Ботев“ в Плевен

0
803
НУ "Христо Ботев" - Плевен

В НУ „Христо Ботев“ – Плевен тържествено връчиха удостоверенията и изпратиха Випуск 2020 с класни ръководители Севдалина Стоянова, Даниела Митева, Светлана Михайлова и Нели Цветанова.

По време на обучението си учениците показаха отлични резултати в учебната дейност и извоюваха множество награди от математически, спортни, литературни, творчески състезания, конкурси и фестивали.

С програма, подготвена от самите четвъртокласници под ръководството на учителката по музика Валентина Николова и класните ръководители, те си взеха сбогом с първото училище и с радост очакват веселото лято.

Към всички ученици и родители се обърна директорът на училището – Цветелин Горанов. Той им благодари за отличните резултати и им пожела преди всичко здраве, весело и безгрижно лято, безброй бъдещи успехи, никога да не забравят първото училище и да носят в себе си Ботевия дух.

Специално за тях беше и изпълнението на Чавдар Вълков – концерт-майстор на Плевенската филхармония, приятел на училището и бивш негов възпитаник.

С усмивки и много вълнения премина последния училищен ден.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here