Ваня Първанова е началникът на Отдел “Спорт” в Община Плевен

0
719
Ваня Първанова

Ваня Първанова е избрана за началник на Отдел “Спорт” в Община Плевен след проведен конкурс за длъжността. Тя беше представена официално от кмета д-р Валентин Христов по време на редовното оперативно заседание на общинското ръководство с присъствие на журналисти днес.

Ваня Първанова е възпитаник на Спортното училище „Георги Бенковски“ в Плевен. Бакалавър е по педагогика от Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий”. Има и магистратура по специалността „Медии и реклама“.

Натрупва дългогодишен опит на ръководни позиции в голяма частна компания и 5-годишен опит на позицията мениджър за региона на Северна България. Управлявала е отделни структурни звена и екипите, работещи в тях. В периода 2000 г. – 20005 г. е професионален състезател и треньор във Волейболен клуб “Спартак“ – Плевен. Международен съдия е по волейбол.

В Община Плевен продължават конкурсните процедури за началник на Отдел “Образование и младежки дейности” и за директор на Дирекция „Приходи от местни данъци и такси“.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here