Турнето на победителя в последния сезон на „Като две капки вода“ Владимир Михайлов ще мине през Плевен

0
456
Владо Михайлов

Турнето на победителя в последния сезон на телевизионния формат „Като две капки вода“ Владимир Михайлов ще мине през Плевен. Концертът на талантливия изпълнител ще е на 21 септември на сцената на Летния театър „Кайлъка“, от 20 ч. Специални гости ще са SLNG, P.I.F. и NIKECA.

Подкрепен от споменатите музиканти, Владо Михайлов ще изпълни най-емблематичните песни на двете велики банди, както и любими парчета на „Сафо“, откъдето започва и музикалният му път. Публиката ще чуе и някои по-нови негови авторски песни, ще има и много изненади, обещават организаторите на турнето.

Владимир Михайлов е актьор и музикант. Възпитаник е на Софийския университет, където завършва английска филология. Чуждият език му отваря вратите към голямото кино и стремителната му кариера започва от чуждестранен филм, сниман в България. Играе в над 70 български и световни продукции, както и в българския филм „Възвишение“ и сериала „Братя“. Партнирал си е пред камерата с актьори като Салма Хайек и Ейдриан Броуди, който остава впечатлен от музикалните умения на Владо на пианото.

Владо Михайлов е вокалист на „Сафо“, „Сленг“ и Rewind и е пял два пъти на „Евровизия“.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here