Тони Димитрова ще изнесе концерт “Време за обичане” в Летния театър в Плевен

0
1058
Тони Димитрова
Тони Димитрова, снимка: bgradio.bg

Тони Димитрова ще изнесе концерт “Време за обичане” в Летния театър в Плевен на 11 юни, от 21 ч. Музикалното събитие е част от националното турне през 2024 г. на поппевицата – то започва от София в началото на юни и приключва в Русе в края на август 2024 г., като ще мине през общо 15 града.

По време на концерта в Плевен бургазлийката ще изпълни много от хитовите си парчета, както и най-новите си песни. Любимката на българската публика отпразнува рождения си ден 10 януари 2024 на сцената на НДК в София и зарадва с грандиозен концерт многобройните си фенове, които изкупиха билетите 2 месеца преди събитието. На сцената бяха и специални гости: певци, композитори, автори на текстовете й, хора, с които е работила през годините. Чаровната изпълнителка зарадва почитателите си от цялата страна с дуетна песен с дъщеря си Магдалена, която е избрала за свое поприще криминалистиката.

Вече се разпространява и музикалният албум на Тони Димитрова, наречен „Любов в сегашно време“. Той съдържа 14 парчета, а за най-големите почитатели има бонус: три инструментала на обичаните й песни “Любов в сегашно време”, “Срещу вятъра” и “Октомври”.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here