Възражда се традицията за провеждане на ученическото състезание „Лъвски скок“ в Плевен

0
52
Община Плевен

Възражда се традицията за провеждане на ученическото състезание „Лъвски скок“ в Плевен. Проявата е в чест на 151-та годишнина от гибелта на Апостола на свободата Васил Левски.

Организатори на събитието са Общински комитет „Васил Левски“ – гр. Плевен, съвместно с Община Плевен и с подкрепата на ТД „Кайлъшка долина“ и клубовете „Млади възрожденци“ при Средношколско общежитие „Данаил Попов“, ИНУ „Христо Ботев“ – гр. Плевен, ОУ „Цветан Спасов“ – гр. Плевен, и НУ „Петър Берон“ – гр. Плевен.

Състезанието ще се проведе на 18 февруари, неделя, от 16.30 ч., на пешеходната алея между НЧ „Съгласие 1869“ и Туристическия  информационен център. В него ще се включат ученици от училищата в Плевен. Участниците ще бъдат разделени в отбори с момичета и момчета, в 3 възрастови групи: I – IV клас, V – VII клас и VIII – XII клас. Непълнолетните участници трябва да бъдат придружени от родител или, според инструкциите от съответното училищно ръководство – от учител. Удостоверяването на възрастта на децата ще става с ученическа карта.   

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here