Талантливата плевенчанка Елизабет Захариева спечели три първи награди от Международния фестивал „Stars of the world“

0
915
Елизабет Захариева

Талантливата Елизабет Захариева спечели три първи награди от Международния фестивал „Stars of the world – Аlexandra Princess Angel“ – 2020″, който се проведе онлайн. 13-годишната плевенчанка се открои в категорията „Поп изпълнение“ и международното жури с представители от Молдова, Малта, Северна Македония и България й присъди най-престижното отличие.

Чаровната тийнейджърка се наложи като най-добра и в категорията „Джаз изпълнение“, в която беше оценявана от жури от САЩ, Украйна, Израел, Беларус и Италия. Първото място в направление „Песен от репертоара на Филип Киркоров“ пък й беше присъдено от народния артист на Русия – Бедрос Киркоров, и фамилия.

В Международния фестивал „Stars of the world – Аlexandra Princess Angel“ – 2020″ се включват над 200 участници от различни държави. Конкурсът носи името на едно талантливо момиченце на име Александра, което е пяло, танцувало и участвало в конкурси, но поради това, че животът му е бил насилствено отнет, то завинаги остава на 8 години.

Защитата на децата и превенцията на насилието над тях се превръща в кауза за Георгина Георгиева – директор на Фестивала, и Петя Данданова – президент на Арткомпания „Нови звезди“.

Изявите за Елизабет Захариева продължават. Тя ще участва в Световния шампионат на изкуствата в Холивуд, Америка, и в Международния конкурс в Москва „Лети со мной“. И двата форума са дистанционни. Вокален педагог на талантливата плевенчанка е Доротея Люцканова.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here