Известният продуцент STANI от Плевен дава силна заявка за световен хит с парчето „Let`s Make Love“ (видео)

0
1354
Станислав Вълев - STANI

Известният продуцент Станислав Вълев – STANI от Плевен даде силна заявка за световен хит с най-новото си парче, озаглавено „Let`s Make Love“. Проектът вече се радва на интерес в България, Скандинавските страни и Съединените американски щати. В сингъла с вокали се включи носителката на три награди „Грами“ Тифани Фред. Българският продуцент работи за втори път с американската певица, след безспорния успех на парчето „We Like It Loud“, което е официален саундрак към „Привличане“ – един от най-гледаните филми на всички времена в България.

„Let`s Make Love“

За броени дни „Let`s Make Love“ достигна до хиляди слушатели в платформите Spotify и YouTube. Проектът е одобрен за разпространение и в мрежата на радиа и телевизии в Скандинавските страни. Освен в България, STANI активно работи и в Дания, където живее през по-голямата част от времето в последните години. Именно там завършва две училища за звуков инженер и продуцент, като по време на следването си има възможност да черпи опит от големи професионалисти, сред които и един от продуцентите на ABBA.

Сред най-известните му сингли в Дания е „Safe Beside Of You“ (All Your Love), който получи признание в Gaffa – най-голямото музикално списание, разпространявано в Дания, Швеция и Норвегия. „Let`s Make Love“ е по музика и аранжимент на STANI, а режисьор на видеото, което е заснето в България, е Reezy Rane. Съвсем скоро предстои и представянето на още един съвместен проект с американска певица, която се радва на 3 милиарда слушатели в платформата Spotify.

Официалното видео на „Let`s Make Love“: https://youtu.be/FtqIjDS_afs

STANI

Повече за STANI

Станислав Милчев Вълев, известен като STANI е музикален продуцент на електронна денс музика. Роден е в Плевен, където остава до 2000-та година, след което се мести в София. Открива любовта си към музиката на 10 години, когато получава като подарък стара звукова система. Неговата страст го провокира да инвестира първите си джобни пари, а по-късно и печалбите си, за да си купи най-новите песни и да подобри уменията си като DJ и продуцент.

Музиката се оказва повече от страст за STANI. Именно тя е магията, която го връща към живота, след като през 2007 г. претърпява тежка катастрофа, след която се възстановява в продължение на една година. С помощта на музиката STANI успява да се пребори за живота си, да преосмисли житейския си път и да се амбицира да предаде магията й на колкото се може повече хора.

Живее в Копенхаген от август 2010 година, където има собствено музикално студио. Завършва две училища – за звуков инженер и продуцент в Дания, кандидат е и за Музикалната консерватория на Копенхаген, специалност звукорежисура. През 2014 г. представя в България проекта „Rhythm Makes You Higher“, заедно с Irene Tera, който не е предизвиква интереса на родните телевизии и радиа, но е излъчван с голям успех в Дания. С него STANI участва в Copenhagen World Music Festival, който е най-големият фестивал за музика в Копенхаген. Във видеото на „Rhythm Makes You Higher“ участват ТВ водещата Константина Живова, балет „NOVA“, 120 бели плъха, 30 змии и 20 гигантски тарантули. Режисьор е Мартин Макариев.

През 2018 г. представя официалния саундрак към филма „Привличане“. За създаването на саундтракът STANI „привлича“ американската певица, трикратна носителка на Грами – Тифани Фред (Tiffany Fred). През ноември 2019 година STANI представи официалния саундтрак към филма „Диви и щастливи“ с участието на Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Асен Блатечки, Калин Врачански, Дария Симеонова, Явор Бахаров и отново под режисурата на Мартин Макариев. Този път STANI се обединява с Антони Рикев – WahTony от Мюзик клиник рекърдс, и създават парчето DREAMS.

Миналата година решава да се върне в България и да се установи в Пловдив, където продължава да развива интензивна музикална дейност.

„Let`s Make Love“

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here