Световната звезда Рони Ромеро идва в Плевен за рокфеста “Japara Mega Rock”

0
1423
Рони Ромеро

Световната рокзвезда Рони Ромеро ще има първи концерт в Плевенско. Вокалистът на култовата група „Rainbow“ и българската група „Еридан“ ще зарадват феновете си от цялата страна по време на новия рокфест “Japara Mega Rock”, който ще се състои на 10 октомври от 18 часа в с. Опанец – до град Плевен.

Ромеро и „Еридан“ готвят интересен сет лист, в който присъстват вечни хитове от дискографията на банди като Black Sabbath, Whitesnake и DIO, както и някои изненади. Подгряващи групи ще бъдат небезизвестните Sheky и Old School Rock Band.

Певецът Рони Ромеро е от Чили, но от доста години живее в Мадрид със съпругата и сина си. Все по-често го виждаме и на родната роксцена. Той е фронтмен на бандата Lords of Black, когато легендарният Ричи Блекмор го харесва и вече четири години е вокалист на Rainbow. Ромеро пее и с групата CoreLeoni, а в България е фронтмен на „Еридан“.

Въпреки успеха си, чилиецът е здраво стъпил на земята и казва, че живее за деня. Не прави големи планове, просто се наслаждава на хубавите неща, които му се случват в живота и на сцената.

Билети за събитие могат да бъдат закупени на място, на касата на Плевенска филхармония срещу Централ Мол или по куриер. Организаторите са взели всички необходими мерки във връзка с безопасното протичане на концерта.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here