Солистите на Вокална група „Арлекино“ канят на музикална вечер „Песен моя“

0
564
Вокална група

Солистите на Вокална група „Арлекино“ при НЧ“Съгласие1869“ канят на музикална вечер „Песен моя“ в кафе „Бордо“ (ул. „Сан Стефано“ 14), на 29 септември от 18 часа. Талантливите млади певци с ръководител Виолета Боянова ще пренесат верните си почитатели в своя любим музикален свят. Те ще изпълнят известни песни за публика от различни поколения.

Интересните събития за младите плевенски таланти се множат. Децата от Вокална група „Арлекино“ участват за първи път в Националния фестивал „Детска мелодия на годината“. Те се представят с песента „Чиста обич“ по музика и аранжимент на Георги Милтиядов и текст на Теодора Вълева. Първият учебен ден тази година – 15 септември, беше и снимачен ден за видеото на песента. Празничният училищен двор на СУ „Иван Вазов“ в Плевен се превърна в естествен декор за снимките на видеоклипа на песента, която е израз на любовта към учителя.

Виолета Боянова

Във видеото участва и самият автор на произведението – Георги Милтиядов, а в ролята на любима учителка се превъплъти ръководителката на състава Виолета Боянова.

Последният кадър от видеото се оказва изключително красив, тъй като прекрасните фонтани в центъра на града направиха изненадваща дъга зад събралите се за обща снимка участници в снимачния ден.

Арлекинчетата и композиторът Георги Милтиядов

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here