Регионалната библиотека излиза във ваканция през август, библиотеката на читалище „Съгласие 1869“ няма да затваря врати

0
604

Регионалната библиотека „Христо Смирненски“ – Плевен, излиза във ваканция през месец август, информират от там. Както всяка година по това време, читателите ще имат възможност да връщат книгите си в специално поставен контейнер, който се намира до входа на сградата. Културният институт ще поднови работата с читатели отново на 30 август 2021 г. от 13,30 часа.

Библиотеката на читалище „Съгласие 1869“ няма да затваря врати през август. “Очакваме ви с богат избор от книги за всеки вкус“, уточняват библиотекарите. Работното време е от 10,00 до 17,00 часа, всеки ден от понеделник до петък.

Продължава и благотворителната кампания „Купи, прочети и сподели“. „Сигурни сме, че много от вас имат в личните си библиотеки книги, които биха искали да споделят и с други хора. Било, защото много са ви харесали, било защото изобщо не сте си допаднали. Каквато и да вашата причина, ние ще се радваме да ги подарите на Библиотеката при читалище „Съгласие 1869“, за да могат да стигнат до повече хора“, припомнят от читалището. Добре е четивата да са художествена литература и детски книжки, издадени след 2000 г., тъй като от по-стари издания библиотеката разполага с доста екземплюри. Важно е дарените книга да са в добро състояние, за да е приятно и на другите да ги четат.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here