Психоложката Елеонора Бойчева представя книгата си “Хляб за сънища” в Плевен

0
533
книга

Психоложката Елеонора Бойчева ще представи книгата си “Хляб за сънища” в кафе “Бордо” в Плевен (ул. „Сан Стефано“ 14). Срещата с читателите е на 11 август, от 18 ч.

Историите й са автентични, но и леко мистични. В 5 раздела разказва за селото, корена, хляба, бабите и др., обвързани с етапите на месене на хляб. Четивото съдържа разкази и лични послания, които са препратки към читателя. Голяма част от текстовете са базирани на реални личности, сюжети, емоции. Разсмиват и разплакват.

Елеонора Бойчева е майка на две деца и щастлива съпруга. Тя е  практикуващ психолог и лауреат на национални и международни конкурси за къс разказ и проза. Първата й книга се нарича „Стриптийз“, а „Хляб за сънища“ е втората.

”Храня с думи, с тишини и с хляб. С тях и лекувам туй що засяда в гърлото и живота ни. Затова е и книгата ми „Хляб за сънища“, побрала всички онези трохи и честни клишета, от които се нуждаем, когато сме гладни. Героите в „Хляб за сънища“ са колоритни и автентични, зад голяма част от тях стоят реални личности. Някои от образите са и събирателни. Идват, за да лекуват това, което ще ти причини урокът от живота. Със споделен хляб се заспива най-сладко, затова е и хляб за сънища“, казва авторката.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here