Плевенчанинът Виктор Девенски се върна с четири награди от Международен конкурс за вокално и танцово изкуство във Варна  

0
1025
Виктор Девенски

Виктор Девенски се върна с четири награди от третия Международен конкурс за вокално и танцово изкуство “Бъди звезда”, който се състоя във Варна. 17-годишният плевенчанин учи поп и джаз пеене в класа на Венелин Андреев при НУИ “Панайот Пипков” – Плевен.

Талантливият певец спечели първа награда в категория Забавна и артистична песен с „Another love“, втора награда в категория Поп, рок и джаз с „Everything“, втора награда в категория Мюзикъл и филмова музика с „Over the rainbow“ и трета награда в категория Песен на роден език с „Болката отляво“ от репертоара на Васил Найденов. Той се конкурира с изпълнители до 25-годишна възраст.

Неговите изпълнения бяха оценени от престижно жури с председател Етиен Леви и членове Мими Иванова, Елица Тодорова, Тино, Иван Христов и Христо Хаджимихайлов.

Почитателите на чаровния плевенчанин можеха да следят изявите му онлайн. Специални поздравления за сценичната си визия Виктор получи от Етиен Леви, както и от останалите участници в конкурса, сред които цари атмосфера на подкрепа и добронамереност през цялото време на конкурса.

Венелин Андреев, учител на Виктор Девенски, беше отличен с Диплом „Най-добър вокален педагог“.  

Младият изпълнител вече се готви за следваща конкурсна изява, която ще се състои през септември, информира неговият преподавател Венелин Андреев.  

В третия Международен танцов и музикален конкурс „Бъди звезда“ участваха над 400 деца от 4 до 25-годишна възраст от цялата страна. Домакин на събитието беше Концертното студио на Радио Варна.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here