Писателката Румяна Халачева гостува в Плевен с двете си книги “Дълбините на душата” и “Дълбините на древността”

0
258
Румяна Халачева
Снимка: Пресцентър

Писателката Румяна Халачева гостува в Плевен с двете си книги “Дълбините на душата” и “Дълбините на древността”. Срещата с нея ще е на 8 август, от 18 ч., в кафе „Бордо“ (ул. „Сан Стефано 14“). Входът е свободен.

Авторката определя романите си като пътеводители за търсещия истинското знание човек – от тайните на древността до матрицата на глобалния съвременен свят. Героите в книгите търсят и намират отговори на въпросите защо се случват всички странни събития през последните три години, защо страданието се увеличава неимоверно и как може да бъде преодоляно по най-добрия възможен начин. Писателката дава информация за това защо се появяват тежки кризи в отношенията с най-близките хора, съществуват ли начини за бързо кармично изчистване, за забавяне на старостта, за изцеление и подмладяване, за възстановяване на увредени или изгубени органи, както и можем ли със силата на мисълта да променим своята ДНК и да задействаме скритите си изключителни способности.

България, българският дух, истинската ни история и родовата памет отново са сред главните теми в романите. В тях читателите ще намерят силен положителен заряд и ценни практически знания, поднесени в увлекателна форма.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here