Петокурсник от Медицинския университет в Плевен спечели второ място в категория „Здравеопазване“ на Националния приз „Студент на годината“

0
495
Медицински университет - Плевен

Петокурсникът Илия Михайлов от специалност „Медицина“ на Медицинския университет в Плевен спечели престижното Второ място в категория „Здравеопазване“ на Националното състезанието „Студент на годината“ 2021. Илия Михайлов е член на Студентския изпълнителен съвет и ръководител на работна група „Научноизследователска дейност“ към Съвета. XV-тото издание на националния приз „Студент на годината“ се организира от национално представителство на студентските съвети.

Идеята на конкурса е всяка година да бъдат отличени най-добрите студенти и докторанти в българските висши училища. Конкурсът има мисията да популяризира постиженията на българските студенти и докторанти пред българската общественост, удостоявайки студенти от всички области на висшето образование. Участниците следва да отговарят на определени критерии. Студентите трябва да докажат своите постижения, представяйки документи за постигнатите резултати в научната, културната, спортната и други дейности, свързани с образователния процес на национално и международно ниво.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here