Първото Винарско изложение „Сторгозия” отваря врати на 1 септември

0
333
Регионален исторически музей - Плевен

Първото Винарско изложение „Сторгозия” започва на 1 септември (петък), в парка на Регионалния исторически музей в Плевен. То ще бъде отворено за посетители от 12.00 часа, официалното му откриване ще се състои в 17.00 ч. Организатор на събитието е Община Плевен. Входът е свободен. Изложението ще продължи до 3 септември в часовете от 10.00 до 20.00 часа.

Участниците са 12 – представители на Института по лозарство и винарство и Професионалната гимназия по лозарство и винарство „Ал. Стамболийски” – Плевен, и винопроизводители от Северозападна България.

В рамките на изложението на 2 септември (събота), от 20.00 часа, също в парка на Регионалния исторически музей ще бъде представен новият културен продукт на Община Плевен – Ревю-спектакъл „Българските национални костюми” с участието на Северняшкия ансамбъл за народни песни и танци „Иван Вълев” – Плевен.

В програмата на изложението е и Национална среща на сертифицираните туристически центрове в страната, която ще се проведе на 2 септември, от 10.30 часа, в сградата на Община Плевен.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here