Общинският съвет в Плевен се включи в благотворителната кауза на „Мотоколеда“ 2019

0
518
сесия
Общински съвет - Плевен, снимка: архив

И тази година десетки мотористи ще обикалят Плевен, облечени като Дядо Коледа, и ще направят традиционната си обиколка на града навръх 25 декември. Освен идеята за повече празнично настроение, „Мотоколеда“ 2019 има и своята благотворителна кауза – да подкрепи деца в нужда. Благотворителната инициатива днес бе представена в Общинския съвет на Плевен от неговия председател Мартин Митев. В заседателната зала „Гена Димитрова“ бе поставена и кутия за дарения в подкрепа на кампанията.

„На празничния 25 декември, когато всеки един от нас е със семейството си, в Плевен ще има деца, които нямат късмета да се радват на истински дом. За да може и тази година всички тези деца да усетят истинския коледен дух – можем да помогнем, като подкрепим благородната кауза на организаторите на „Мотоколеда 2019“, каза Мартин Митев. Той поясни, че със средствата, събрани в рамките на кампанията, ще бъдат зарадвани децата в социални центрове в Плевен.

Мотоциклетното шествие в Плевен ще премине по централните улици и през големите жилищни комплекси. Началото му тази година ще бъде дадено от паркинга на магазин „Практикер“. Финалът ще бъде поставен в 14,00 ч. на централния площад „Възраждане“ с коледно хоро.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here