НУИ “П. Пипков” очаква нови млади таланти в областта на музикалното, танцовото, изобразителното и театралното изкуства

0
391
НУИ

Плевенското Национално училище по изкуствата “П. Пипков” (ул. “Св. Св. Кирил и Методий” 33) очаква нови млади таланти в областта на музикалното, танцовото, изобразителното и театралното изкуства. За срещата с тях от гимназията обявяват Ден на отворени врати на 18 ноември 2023 г.

В 10 ч. започва “Музикално ателие”, което ще представи открити уроци на преподавателите. В 11 ч. ще се състои концерт на ученици от училището – в концертната зала “Божко Шойков”

В 12 ч. ще бъде представена специалността “Изящни изкуство” – в Артзалата, а в 12,15 ч. започва концерт на ученици от специалностите “Народни танци”, “Народно пеене” и народни инструменти – на 1-я етаж в сградата.

Желаещите да кандидатстват в училището ще имат възможност да проверят музикалните си способности в 12,30 ч. – в стаи 108 и 110.   

Ученици от специалността “Актьорско майсторство” (9 клас) ще зарадват най-малките посетители с театралния спектакъл “Вълкът и седемте козлете”. Представлението ще се състои в Концертна зала “Божко Шойков” от 13 ч.  

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here