Наташа Илиева представя свои бижута и аксесоари в изложбата “Направено с любов”

0
201
Изложба Наташа Илиева

Наташа Илиева ще представи свои бижута и аксесоари в изложбата “Направено с любов”, която ще бъде открита на 8 ноември, от 17.30 ч., в “Творителница О’Писменехъ!” (ул. “П. Каравелов” 8 а) в Плевен.

Авторката е родена през 1973 г. в Плевен, където завършва СОУ „Иван Вазов“, а в последствие и Колеж по мениджмънт търговия и маркетинг в София и Висше училище по агробизнес и развитие на регионите във Велико Търново – със специалност “Финанси и банково дело”. Paботи във Военнно формирование 22160 – Плевен, и е председател на комисията по кворум на дружество „Военноинвалид“ в града. Член е на Международно творческо сдружение „Сцена на духовноста“ – Плевен.

През 2018 г. издава книгата си „Лесни рецепти за лекуване на леки болежки с природни продукти и лечебните билки на България“, а година по-късно излиза на бял свят и книгата й „Народът е казал – за всяка болка има билка“. През 2022 г. издава третата си книга „ЗЗ невероятни истории нa Тasha“. 

През последните години Натaша Илиева активно твори и създана ръчно изработени бижута, накити, аксесоари, декорации и др. Това занимание става нейно хоби и в него тя намира удоволствие и радост от сътвореното, както и бягство от скучното и монотонно ежедневие.

Много от своите произведения тя предоставя на благотворителни базари с различни каузи, а подарените от нея предмети са безброй. „Направено с Любов“ е първата изложба на Наташа Илиева.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here