Новата книга “И заживели щастливо” на Мадлен Алгафари ще бъде представена в Плевен

0
290
Мадлен Алгафари

Новата книга “И заживели щастливо” на психотерапевта Мадлен Алгафари ще бъде представена в Плевен на 14 декември, от 18 часа, в ХГ Дарение “Колекция Светлин Русев”.

„И заживели щастливо е книга за личната отговорност! Щастието не се продава на килограм, нито подарява. Приказните герои преминават изпитания, за да заживеят щастливо. А заживееш ли щастливо, минаваш успешно през изпитанията. Като яйцето и кокошката са трудностите и щастието.

Как да изградим щастливи партньорски отношения и как днес Човекът изобщо да се преживява по-щастлив – за това става дума в тази книга. Разбира се, че става дума и за Любовта, която ни прави щастливи. Но се замисли, читателю, дали не ти е по-лесно да не обичаш, отколкото да обичаш. Особено себе си”, презентира новата си творба авторката.

Мадлен Алгафари е успешен психотерапевт, писател, преподавател, режисьор, преводач, председател на борда на Българския институт по неорайхианска аналитична психотерапия, главен редактор на световното списание по психотелесна терапия IBPJ, издавано от Европейската и Американската асоциации по психотелесна терапия, член на Българската асоциация по психотерапия, на Европейската асоциация по психотелесна терапия и др.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here