Националното училище по изкуствата „Панайот Пипков“ в Плевен обяви допълнителен прием

0
2315
НУИ

Националното училище по изкуствата „Панайот Пипков“ в Плевен обяви допълнителен прием за учебната 2020/2021 г. Желаещите могат да кандидатстват за първи, пети и осми клас. Четири са свободните места за първи клас, а специалностите са акордеон, виолончело, кавал, гъдулка и тамбура.

Три са свободните места за пети клас, а възможните специалности – пиано, акордеон, виола, контрабас, тромпет, цигтромбон, флейта, обой, кларинет, гъдулка и тамбура. Три свободните места има и за специалността български танци.

За осми клас свободните места са четири, а изборът може да е между специалностите пиано, виола, виолончело, контрабас, обой, фагот, цугтромбон, тромпет, ударни инструменти, народно пеене и поп и джаз пеене. За български танци има 1 свободно място, а за специалността художник-дизайнер – 8 свободни места.

Заявления за участие в изпитите за проверка на способностите ще се приемат от 24 до 28 август 2020 г. на e-mail: priem.plevenartschool@gmail.com. Заявления могат да бъдат изтегени от сайта на училището.

Приемните изпити ще се проведат на 2, 3 и 4 септември 2020 г. За повече информация: pleven_art_school@abv.bg.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here