Музикално-драматичен театър „Константин Кисимов“ гостува в Плевен с детския мюзикъл „Мечо Пух” 

0
285
Мечо Пух

Детският мюзикъл „Мечо Пух” ще зарадва плевенските деца. Представлението ще е на 7 октомври, събота, от 11,30 ч., в Панорама мол Плевен. Входът е свободен.

Постановката е на Музикално-драматичен театър „Константин Кисимов“ – Велико Търново, и е заредена с много настроение и позитивни послания. Музиката и либретото са на Александър Йосифов, постановката е на Стефан Методиев, сценографията – на Лилия Къркеланова, а хореографията е на Катя Богданова.

В мюзикъла участва оркестърът на МДТ “К. Кисимов”, а диригент е Васил Вълчев. В ролите ще се изявят Цветелин Илчев, Георги Тодоров, Ивайло Цачев, Надежда Мирева, Пенка Величкова, Явор Цонев, Невена Недкова, Полина Кинова, Паола Босева и Стефания Арсова.  

На сцената ще оживеят забавните приключения на любимия герой на милиони деца по света – от една от най-популярните детски книжки с автор А. Милн. Във вълнуващите истории ще се включат и верните горски приятели на Пух: Кристофър Робин, Зайо, Прасчо, Кенга, Ру, Йори и пчеличките.

“Очаква ни един динамичен, жизнерадостен и светъл спектакъл с весели истории, много настроение и смях за малки и големи”, обещават от творческия екип.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here