Млади таланти от плевенския танцов клуб Dance To Express спечелиха две първи награди от международно състезание в Боровец

0
777
танцов клуб Dance To Express

Млади таланти от плевенския танцов клуб Dance To Express с преподавател Велислава Каменова спечелиха две първи награди от състезание в рамките на 15-тия Балкански салса конгрес, който се състоя от 1 до 5 декември в Боровец. Малката танцова група Dance To Express се открои в категорията Carribean show, деца – 7-9 години, а големите момичета грабнаха приза в категория Bachata, младежи – 10-12 години.

Талантливите плевенчани са в екстаз от победите, които приемат с огромно щастие, смях и радостни сълзи, сподели тяхната треньорка. Признанието за труда и таланта им ги вдъхновява да се готвят още по-усърдно за следващия голям фестивал с придружаващо състезание, които ще се проведат през май месец 2023 г.

Памбос
Памбос и плевенските таланти

Балканският салса конгрес в Боровец е един от най-големите фестивали в Европа и ежегодно събират над 3 000 души от различни краища на света: Гърция, Турция, Румъния, Англия, Холандия, Латинска Америка, Испания, Белгия, Германия, Италия и др. Настоящият форум, продължил четири дни, е наситен с незабравими партита, шоу програми, уроци, водени от едни от най-великите учители в това изкуство, разпределени в 7 зали, и състезание на много високо ниво. Организатори на фестивала са Памбос Агапиу и Елисавета Христова, на състазанието в рамките на фестивала – Мирела Крету.

“Присъствието ни на тези събития е не толкова заради състезанието, а заради необикновените уроци, по време на които имаме възможност да се докоснем до знанията и опита на велики учители – мастъри в изкуството, наречено танц”, сподели за “Духът на Плевен” Велислава Каменова, която четвърта година влага много любов в преподаването и развитието на своя танцов клуб Dance To Express – Плевен.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here