Любо Киров идва в родния си Плевен за майсторски клас и концерт в НУИ “Панайот Пипков” в Плевен

0
947
Любо Киров

Обичаният български поппевец Любо Киров ще проведе майсторски клас в НУИ “Панайот Пипков” в Плевен. Събитието е в подкрепа на младите таланти от класовете по поп и джаз пеене на Доротея Люцканова и Венелин Андреев и ще е на 5 април 2023 г. в концертната зала “Божко Шойков”. Емоционалният и наситен ден ще приключи с концерт от 19,30 часа, в който ще се изявят участниците в майсторския клас, а комплимент към тях и всички зрители от НУИ „П. Пипков“ ще са изпълненията и на самия Любо Киров.

Водещ на събитието ще е актрисата и певица Ива Николова, възпитаничка на НУИ “Панайот Пипков”. Ще участват още танцьорите от специалност “Български танци” при НУИ „П. Пипков“ Лилия Чорбанска и Константин Попов с хореограф Маня Николова, световните шампиони по спортни танци Татяна Македонска и Момчил Петков от Клуб по спортни танци „Артефакт“ с треньор Люба Валентинова, прекрасни танцьори от Хип-хоп училище “Плевен” и др.

Организатор на събитието е изявеният български музикант, композитор, певец, аранжор, текстописец и преподавател Милен Македонски в партньорство с НУИ “П. Пипков”.

Събитието е само за учениците и педагогическия екип на НУИ „П. Пипков“ – Плевен.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here