Концерт на Боряна Бешева и Даниел Меса и Пролетния салон на плевенските художници преслага Артцентар “Плевен” в Нощта на галериите

0
184
концерт

Концерт на певците Боряна Бешева и Даниел Меса от Общински хор “Гена Димитрова” могат да съпреживеят плевенчани в Нощта на галериите – 11 май, в Артцентър “Плевен” (в Градската градина). Началният час на събитието е 17,30 ч.

Обичаните изъплнители ще представят популярни класически произведения и дуети от оперети. С изпълнение на “Сантиментален валс” от П. И. Чайковски в музикалната проява ще се включат и възпитаниците на НУИ “Панайот Пипокв” Мария Дейчева – виолончело, и Габриел Бешев – пиано.  

Посетителите ще могат да разгледат и традиционния Пролетен салон на плевенските художници. В експозицията са представени 54-ма автори с над 100 работи в жанровете живопис, скулптура, графика, дървопластика, текстил и керамика.

Стиловото и жанрово разнообразие на творбите създава прекрасна атмосфера в галерията и дава възможност всеки зрител да открие за себе тези произведения, които му въздействат най-силно. 

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here