Клуб за народни танци „Веселяци“ и Сдружение „Рицари без броня“ канят плевенчани на патриотично честване на Трети март

0
1039
Трети март - Рицари без броня - Веселяците

Клуб за народни танци „Веселяци“ – Плевен и Сдружение „Рицари без броня“ канят плевенчани на традиционно патриотично честване на Националния празник на Р България – Трети март. Събитието тази година е под наслов “Плевен помни”.

Организаторите на инициативата очакват стотици жители и гости на града да се отзоват на призива им за единение и отдаване на почит към предците ни, дали живота си за свободата на родината. От 2015 г. ежегодните празнични концерти на веселяците по повод Трети март са чакани с нетърпение и радост от техните многобройни почитатели.  

Както винаги, за публиката ще има изненади, сред които и дефиле с народни носии в центъра на Плевен. Шествието ще тръгне в 16,30 ч. от Драматично-куклен театър „Иван Радоев“, ще мине по главната пешеходна улица и ще стигне до площад „Възраждане“. Концертът ще се състои пред един от символите на Плевен – Параклиса-мавзолей „Св. Георги Победоносец“, и ще започне в 17 ч. Акцент в програмата ще е огненото шоу на Зариан Захариев и Атанас Захариев – то ще озари вечерното небе над Плевен и ще постави финал на празника.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here