Кръстю Лафазанов идва в Плевен с комедийния си моноспектакъл “КОМИКадзе на КРЪСТЮпът“ 

0
307
Кръстю Лафазанов - театър

Кръстю Лафазанов идва в Плевен с комедийния си моноспектакъл “КОМИКадзе на КРЪСТЮпът“. Заглавието ще бъде представено на 19 март, от 19 ч., в читалище “Съгласие 1869”. Сценарият и постановката са на Елена Начева, музиката се изпълнява от Андрей Чолаков и Георги Крис Лафазанов 

„Смехът не е опасен за вашето здраве! Смехът преборва всичко, дори и глупостта… Глупостта е излечима. РошаШАвите ѝ разновидности като надменност, горделивост, самонадеяност, самолюбие, себеизтъкване, фръцкавост и високопарните ни страсти – също. Попитайте и другите излекувани”, убедени са от творческия екип.

Създателите на представлението уточняват, че е то е подходящо за хора, “включили чувството си за хумор на „активен“, защото то е “специална смехообезболяваща и вдъхновяваща смехотерапия” за всички почитатели на смеха.

”Смехът е мощна безсловесна молитва и блаGODарност! Смехът е панацея за избягване на всеки проблем”, убедени са още създателите на представлението.

Спектакълът на Елена Начева доказва, че глупостта е излечима, а хуморът е магическата панацея. Кръстю Лафазанов се превъплъщава в лекар на повикване, но вместо упойка и лекарства, прилага методите на „смехолечението“ в рамките на закачливия моноспектакъл.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here