Клуб „Психология и здраве“ представя книгата „Изход от депресията“ на д-р Нийл Недли

0
707
депресия

Клуб „Психология и здраве“ – Плевен, представя книгата „Изход от депресията“ на д-р Нийл Недли. Четивото дава отговор „да“ на въпросите можем ли да предотвратим депресията или да се преборим с нея, без да се налага да ни предписват антидепресанти до края на живота ни.

Тя е уникално съчетание на подробен медицински справочник и всеобхватно ръководство за здравословен начин на живот. В нея д-р Недли показва с реални примери от своята практика как можем да излезем от депресията с помощта на съвременните медицински средства, съчетани с конкретни стъпки за промяна в начина на живот: подходящо хранене, промяна на мисленето, редовни упражнения, дълбоко дишане, терапия с класическа музика, спокоен сън и др.

Д-р Нийл Недли е практикуващ лекар по вътрешна медицина със специалност кардиология, гастроентерология, профилактика, умствено здраве и трудни за диагностициране пациенти. Член е на медицински комисии и бордове. От години провежда с огромен успех болнична и извънболнична програма за профилактика и лечение на депресия в САЩ, Канада, Австралия и др.

Книгата ще бъде представена на 24 септември в 18 часа от психолога Йорданка Дейчева. Мястото на събитието е Плевен, ул. „Скобелев“ 20.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here