Голямото и многоцветно семейство на МЦ КИРМ “Св. Елисавета” се събира в Плевен за Деня на детето 1 юни

0
484
Детски празник - МЦ КИРМ
Снимка: архив МЦ КИРМ "Св. Елисавета" - Плевен

Голямото и многоцветно семейство на МЦ КИРМ “Св. Елисавета” с управител доц. д-р Емилияна Конова се събира в Плевен, за да отпразнува заедно Международния ден на детето 1 юни. Събитието започва в 11 часа, пред сградата на Инвитро центъра на адрес бул. “Ген. Скобелев” 20.

Малчуганите и техните семейства с нетърпение очакват този празник, който всяка година прелива от прекрасни емоции, благодарност, обич и добро настроение. Домакините се подготвят с вълнение да посрещнат своите деца, за които по традиция ще има подаръци, чудесни изненади, музикална програма и игри.

“Малки, големи и още по-големи момичета и момчета, елате да се преброим, да се прегърнем, да празнуваме, да се заредим с добро настроение и да се забавляваме заедно!”, обръщат се към своите деца и семейства домакините на събитието.

В навечерието на този толкова светъл и позитивен празник от екипа на МЦ КИРМ „Св. Елисавета“ – Плевен и Пловдив, отчитат впечатляващи постижения: над 1 750 деца са се родили чрез методите на асистираната репродукция от създаването на Инвитро центъра в Плевен през 2007 г. до края на 2023 г. Празничната статистика е повод за радост и гордост и неспирна мотивация за умножаване на успехите.

Екипът отчита и десетки текущи бременности (някои многоплодни), които са сбъднати чудеса за десетки български двойки. Общият процент на клиничните бременности през миналата 2023 г. е съизмерим с най-високите европейски и световни стандарти в областта на репродуктивната медицина, а семействата, посетили клиниката, са от над 100 населени места.  

Никола и Марина Кацарски
Доц. Конова с Марина и Никола Кацарски, снимка: архив МЦ КИРМ „Св. Елисавета“ – Плевен

  

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here