Фондация „Аз съм Кайлъка“ кани плевенчани на първата акция „Кайлъшка неделя“ за облагородяване на парка

0
412
акция

Фондация „Аз съм Кайлъка“ с председател поппевицата Люси Дяковска кани плевенчани да се включат в първата акция „Кайлъшка неделя“ за облагородяване на парка. Срещата на всички заинтересовани е на 9 май, неделя, в 9 часа на Мечата поляна.   

„С ваша помощ ще стартираме превръщането на това място в територия за свободен спорт и отдих. Имаме нужда от работливи ентусиасти, хора, които могат да боравят с тримери, резачки и косачки, градинари – любители, а защо не и професионалисти и всички, имащи желание да ни подкрепят в това начинание“, уточняват организаторите. И добавят, че това ще е ден, в който всички ще могат да дадат нещо от себе си, за да помогнат „на едно величествено място да се възстанови и да продължава да ни дарява със свобода и мигове на почивка.“

Акцията ще продължи до 13 часа. Организаторите призовават да се паркира около гъбарниците и преди тях, тъй като до поляната е забранено. Необходимо е всички да си носят предпазни маски и да спазват дистанция, а средства за дезинфекция ще са осигурени на място.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here