Елизабет Захариева се впуска в предизвикателството “Гласът на България”

0
1119
Елизабет Захариева

Елизабет Захариева се впуска в предизвикателството “Гласът на България”. Плевенчанката отваря нова страница в музикалната си биография с участието си в телевизионния музикален формат. Изявата на талантливата певица в кастингите на тъмно ще бъде излъчена на 25 септември, неделя, от 20 часа, по bTV.

Елизабет Захариева е лауреат на Голямата награда “Успелите деца на България” за 2019, 2020 и 2021, която фондация “Димитър Бербатов” присъжда на изявени млади таланти, чието развитие подпомага. Чаровната певица е отличена в категория “Изкуство”. За седма поредна година Елизабет е сред успелите деца на „Фондация Димитър Бербатов“.

За 16-годишната плевенчанка 2020 г. и 2021 г. са изключително успешни, изпълнени с огромни предизвикателства и големи победи. Тя продължава яркото си музикално развитие с помощта на своя вокален педагог Доротея Люцканова и стъпва на мечтани звездни сцени по света, а колекцията й от стотици призови отличия расте непрестанно. 

Сред последните й награди е престижната “Grand prix” от третия Международен вокален онлайн конкурс „Vive la France!”, състоял се от 1 до 10 септември 2022 г. във Франция.  

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here