Елизабет Захариева обърна и четирите стола на треньорите в телевизионния формат “Гласът на България” и продължава напред

0
684
Елизабет Захариева

Плевенчанката Елизабет Захариева продължава в телевизионния формат “Гласът на България” по bTV. Талантливата 16-годишна певица впечатли журито по време на кастингите на тъмно и обърна и четирите стола на треньорите още в първите секунди на своето изпълнение. Тя развълнува всички със забележителното си в технично отношение и много емоционално изпълнение на баладата I’m tired на Labrinth & Zendaya.  Елизабет Захариева избра за своето звездно участие във формата отбора на Галена, която сподели: “Радвам се, че тя е в моя отбор, защото има талант и изглежда като звезда!”.

Стотици са отличията от престижни български и международни конкурси на талантливата и артистична млада певица. Последната й забележителна победа буквално е от преди часова – тя спечели 3 от най-престижните награди на Международния фестивал “Greese`s hope” 2022, който се проведе в Гърция. Елизабет беше удостоена с Grand Prix в категория “Рок” (за целия фестивала), Grand Prix в категория “Световен хит” (за целия фестивал) и първо място в категория “Поп”.

Елизабет Захариева развива своята дарба при вокалния педагог Доротея Люцканова.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here