Благотворителен концерт ще подпомогне кампанията “Мотоколеда” 2022 в Плевен

0
417
Мотоколеда 2022

Благотворителен концерт ще подпомогне кампанията “Мотоколеда” 2022. Събитието ще е на празничния за Плевен 10 декември, от 18 часа, в читалище “Съгласие 1869”. Цената на билета е 10 лв.

В проявата ще се включат Танцова формация “Плевен”, Фолклорен ансамбъл “Мизия” при читалище “Съгласие 1869” и Танцова формация „Адреналина“. Набраните средства от концерта ще бъдат предоставени на кампанията, която ежегодно се организира от плевенски мотористи. Съорганизатор на събитието е читалище „Съгласие 1869“.

Благотворителната инициатива “Мотоколеда” набира средства, с които да подпомогне лечението на деца, както и да зарадва с подаръци за празниците малчуганите, лишени от родителска грижа. Кулминацията на ежегодното събитие е на 25 декември, Коледа, когато на площад “Възраждане” има много приятни емоции и изненади и се извива голямо коледно хоро. Преди това шествието на мотористите, облечени в костюми на Дядо Коледа, обикаля целия Плевен. По традиция участниците си правят снимки пред Панорама „Плевенска епопея 1877“.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here