Бизнесдама „осинови“ Шахматната площадка в парк „Кайлъка“ – предстоят подобрения

1
1229
Шахматна площадка в Кайлъка

Бизнесдамата Десислава Иванова, собственик на „Експрес секюрити СОД“ ЕООД, „осинови“ Шахматната площадка в парк „Кайлъка“. С нейна помощ през 2021 г. ще бъдат извършени важни подобрения в района. Предстои изграждане на пояс от декоративни храсти и цветя около площадката, боядисване на монтираните пейки, разчистване на зоната до реката и изграждане и монтаж на по-голяма дървена къщичка за прибиране на фигурите с отсек за книги с художествена литература.

Старата метална къщичка ще бъде демонтирана и премахната, тъй като е непрактична, неподходяща и вече в лошо състояние.

Десислава Иванова заедно с Люси Дяковска е съосновател на фондация „Аз съм Кайлъка“, а Шахматната площадка в парк „Кайлъка“ е специална, тъй като е първият възстановен обект от сдружение „Доброволци за Кайлъка“ през недалечната 2018 г.

„Това е поредният добър пример на местен бизнес, който подпомага социалнозначими каузи в Плевен! Дано тенденцията бъде продължена!“, коментират от фондация „Аз съм Кайлъка“.

1 коментар

  1. Какво означава „осинови“… Това си е чиста проба показност и пиар, и подигравка с хората, които в действителност създадоха и реновираха тази площадка. Може да се извършат всички тези дейности и без подобна грозна помпозност и демонстрация на самоизтъкване. Никой преди нея не си го е позволил да го направи. „Осиновила“ била….

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here