Актьорът Михаил Билалов ще гостува в Плевен с комедийния моноспектакъл “Бум-бум: Еволюция на престъпното мислене”

0
331
Михаил Билалов

Актьорът Михаил Билалов ще гостува в Плевен с комедийния моноспектакъл “Бум-бум: Еволюция на престъпното мислене”. Постановката ще бъде представена на 26 ноември (събота), от 19:00 ч., в ДКТ “Иван Радоев”.

Хумор, самоирония и музика ще предложи пиесата на публиката. Театралната история разказва за носталгията по 90-те на един гангстер, който празнува 50-ата си годишнина. След като изпада в кома, животът му се преобръща и е принуден да бъде същият този мафиот, но вече в ново време. И докато прави равносметка на живота си и милее за старите правила, които сега липсват, той всъщност разказва в какъв свят живеем днес.   

Историята на гангстера, въвлечен в спомени и размисли за живота преди и сега, е написана от Ваня Николова – сценарист на „Под прикритие“, „Връзки“ и „Голата истина за група „Жигули“. На сцената Михаил Билалов играе сам, но си партнира с музикантите от Ангел Заберски бенд. Те участват в театралното действие, като внасят настроение, а и поддържат авторитета на мафиота.

Героят на Билалов е въоръжен с голямата си уста, лафове-куршуми и черното си чувство за хумор, които му помагат да решава наболелите си проблеми: твърде много пари, твърде много жени, а светът се движи вече с краката нагоре. „Някога мъжете си лягаха в леглото с жена и пистолет. Сега си лягат с телефон и нощен крем за лице. Затова човечеството няма да оцелее“, разсъждава героят на Билалов в брилянтните си комедийни монолози.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here