Знаковият дует „Авеню“ идва в Плевен с концерта „Бягство в безвремието“

0
1160
Дует "Авеню"
Дует "Авеню", снимка: Красена Ангелова

Дует „Авеню“ ще зарадват почитателите си в Плевен с концерта „Бягство в безвремието“. Той ще се състои на 29 септември в Регионалния исторически музей от 20 часа.

На сцената ще са още музикантите Даниел Желев – ударни, Иво Дуков – пиано, Христо Нейчев – китара, Васил Иванов – програминг и Кристина Нейкова – беквокали. Диригент ще е Левон Манукян.

Ще прозвучат хитове като „Песента на тишината“, „Бягство“ „Живели ли сме някога преди“, „Само след ден“ и много други. Няма да бъдат пропуснати парчетата от последния проект на бандата от 2018 г. Тогава тандемът издаде албума „Безвремие“, с песни, създадени в периода 2015-2017. Сред тях са „Свобода“, „Спомни си ти за мен“, „Сънища без край“ с участието на Любо Киров, „До края на нощта“ с Васко Василев и едноименната „Безвремие“. 

Дует „Авеню“ (Боби Иванчев и Заки Соколов) е едно от най-популярните имена в българската поп музика. Дебютният албум „Въпроси“ с хитовете „Бягство“, „Живели ли сме някога преди“ и „Деца на нощта“ завладява родния ефир веднага след излизането си през 1995. Следват още три диска – „Лабиринт“ (1997), „Ремикси“ (1999) и „Авеню“ (2002). През 2009 Боби и Заки пускат „Антология“, събрала най-доброто от дуета и включваща и новата песен „Завръщане“.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here