Второто издание на „Тя в Плевен“ представя Петя Василева и Моника Чочева

0
796
Тя в Плевен

Второто издание на „Тя в Плевен“ представя отново две интересни дами на аудиторията. Това са Петя Василева – майка на три деца, зам.-председател на Общинския съвет в Плевен и собственик, управител и педагог в Образователен център „Комлед“, и Моника Чочева – майка на две деца, главен експерт на Областна дирекция на Държавен фонд „Земеделие”, производител на пчелни продукти. Те ще споделят интересни житейски истории на 23-ти септември (сряда) от 18:30 в Кафе „Бордо“ (ул. „Сан Стефано“ 14).

„Тя в Плевен“ дава възможност на активни момичета и жени от града и от различни професионални сфери да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали, и успехите, които са постигнали.

Социалният формат е създаден в Пловдив от Академия „Екатерина Каравелова“ през юни 2018 г. с цел да вдъхновява и спомага за сформирането на общности, където всяка жена може да намери подкрепа. Сега „Тя в …“ обединява над 20 доброволци, които редовно организират форматите в Пловдив, Варна, Габрово, Велико Търново, Сандански и др.

Събитието в Плевен се организира на доброволчески принцип от Николайка Цонева, Петя Василева, Диана Тотинска и Ралица Петрова. Медиен партньор на събитието е „Духът на Плевен“ (spiritofpleven.com).

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here