„Тя в Плевен“ представя Лариса Василева и Ралица Петрова

0
1198
Лариса Василева
Лариса Василева

Третото издание на социалния формат “Тя в Плевен“ отново представя две успешни и активни дами. Това са Лариса Василева – собственик на фирма „Сибирско здраве Плевен“, бизнес-партньор на Корпорация Siberian Wellness, лидер на екип от партньори и учител по история, и Ралица Петрова – майка, арттерапевт, художничка, преподавател и художествен ръководител на Артшкола „Таланти“. Събитието ще е на 21-ви октомври (сряда), от 18:30 в кафе „Бордо“ на ул. „Сан Стефано 14“.

„Тя в Плевен“ представя активните жени от града и дава възможност на момичета и жени с различни истории и в различни професионални сфери да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали и успехите, които са постигнали.

Ралица Петрова

Социалният формат е създаден в Пловдив от Академия „Екатерина Каравелова“ през юни 2018 г. с цел да вдъхновява и спомага за сформирането на общности, където всяка жена може да намери подкрепа. Сега „Тя в …“ обединява над 20 доброволци, които редовно организират форматите в Пловдив, Варна, Габрово, Велико Търново, Сандански и др.

Събитието в Плевен се организира на доброволчески принцип от Николайка Цонева, Петя Василева, Диана Тотинска и Ралица Петрова. Медиен партньор на изявата е „Духът на Плевен“ (spiritofpleven.com).

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here