Творци споделят изкуство: Вероника и Ангел Бешеви от театър „Денница арт“ пеят весела песничка от постановката „Калинката“

0
978
Театър "Денница арт"

Вероника и Ангел Бешеви от театър „Денница арт“ се включват в инициативата „Творци споделят изкуство“ на Сдружение „Духът на Плевен“ с веселата песничка „Гимнастика“ от постановката „Калинката“. С позитивни послания двамата артисти ни припомнят, че духът и душата винаги са свободни, затова можем да продължим да мечтаем и творим, като не забравяме да се усмихваме, защото смехът е здраве.  

     

Театър „Денница арт“ е създаден през 2002 година. „Забавляваш се и научаваш“ е слогънът на творческия екип, който насочва вниманието си към детската аудитория. В желанието си да бъдат полезни на малчуганите, артистите създават образователни спектакли с авторски сценарии на теми като “Здравословно хранене ”, “Бедствия и аварии”, “Правата на детето”, “Безопасност на движението”, “Опазване на околната среда”. Целта на творците е да направят сложните неща достъпни за децата, а сериозните – весели. За това помагат и авторските им песнички, които са запазена марка на театъра.

Ангел Бешев е автор на музика за представления и на други театри, прави аранжименти, както и музика за реклами, а Вероника Бешева създава сценография и кукли. Представленията на театър „Денница арт“ са чакани и обичани от малките зрители в цялата страна, а създателите им не жалят сили и време и пътуват постоянно, за да зарадват своите верни почитатели и приятели.

Вижте забавното видео на Вероника и Ангел Бешеви, което ще накара да се усмихнат и забавляват не само децата, но и техните родители.  

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here