Актьорът Веселин Плачков е назначен за началник на Отдел „Култура и туризъм“ в Община Плевен

2
3923
Веселин Плачков и Мариана Попова
Веселин Плачков и съпругата му Мариана Попова.

Актьорът Веселин Плачков е назначен за началник на Отдел „Култура и туризъм“ в Община Плевен от днес, 6 април, след спечелен конкурс, провел се на 31 март 2020 г, уточниха за „Духът на Плевен“ от местната администрация. До конкурса в две части – тест и интервю, беше допусната и Иваничка Цветанова Цветанова-Мусова, но тя не се яви.  

Постът началник на Отдел „Култура и туризъм“ се оваканти, след като Стефка Григорова стана директор на Дирекция „Хуманитарни дейности“, под чието ръководство са освен споменатият, още 3 отдела: „Здравеопазване и социални дейности“, „Образование и младежки дейности“ и „Спорт“.

Длъжността началник на Отдел „Култура и туризъм”, съгласно приетата структура на общинската администрация и утвърдена длъжностна характеристика, е под прякото ръководство на директора на Дирекция „Хуманитарни дейности”. Основната й цел е да подпомага кмета на Общината и ръководството й чрез дейности по планиране, организиране и провеждане на културните и туристически изяви на територията на Община Плевен.

2 Коментара

  1. И къде са резултатите от конкурса? Предполагам, че все пак е спечелил конкурс, за да бъде назначен на тази длъжност… Сеега остава и бездарната Мариянка да я натикат някъде на заплатка и ДМС и всичко е точно…. Ей, аман вече от негодници, които се уреждат на сладка службица!!!

  2. И какви са ти аргументите срещу Веселин Плачков? Много земен и свестен човек според мен. Патриот е и е отговорен. А ти понеже си много талантлив и пълен със злоба, защо не си се кандидатирал и да вземеш да спечелиш някой конкурс?

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here