Театър “Денница Арт” – Плевен представя за своите верни малки почитатели музикалната приказка “Калинката”

0
235
Калинката

Театър “Денница Арт” ще представи за своите верни малки почитатели в Плевен музикалната приказка “Калинката”. Режисьор на постановката е Ива Николова, сценарият и музиката са на Ангел Бешев, а сценографията и куклите са дело на Вероника Бешева.

Талантливият плевенски екип винаги успява да изненада приятно своята многобройна публика в града и страната. Освен с интересните театрални истории, красиви костюми и чудесна музика, представленията на доказалия се във времето театър “Денница Арт” се отличават със своя образователен характер и със силните си позитивни послания, които покоряват не само детската аудитория, но и възрастните.

В музикалната приказка „Калинката“ публиката ще види един ден от живота на червената миниатюрна красавица, за да преживее с нея всички приключения, през които ще премине, и да научи заедно с нея важни неща за живота: да бъдем добри с другите около нас, да не се намесваме в чужди работи и да помагаме, защото това прави и нас щастливи.

Постановката акцентира върху това колко са важни добрите взаимоотношения между хората и доброто възпитание, като важните поуки са поднесени по забавен и разбираем начин дори за най-малките зрители.

Представлението ще се състои на 27 януари, събота, от 11,30 часа на НИВО 1 в Панорама Мол Плевен. Входът е свободен.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here