Талантливата Елизабет Захариева изпраща звездна година с 50 призови отличия

0
886
Елизабет Захариева

Талантливата певица Елизабет Захариева изпраща звездна година с 50 призови отличия. Наградите са спечелени от март до декември 2020 г. и включват 9 Гран при, 36 първи места, 3 втори места и 2 трети. Призовете са завоювани безапелационно от 24 международни конкурса, които се проведоха онлайн в различни страни: САЩ (Холивуд), Русия, Монако (Монте Карло), Беларус, България, Северна Македония, Италия, САЩ (Лас Вегас), Израел, Молдова, Украйна, Малта, Франция, Латвия, Чехия, Армения, Англия.

14-годишната талантлива плевенчанка беше оценявана многократно от международни журита, съставени от професори и доктори в музикални академии, продуценти и утвърдени изпълнители.

Като коледен подарък за нея пристигнаха наградите й от Международния фестивал-конкурс „Талант на годината“ в Украйна. Тя спечели Гран при в направление „Фолклор“, първо място в направление „Джаз“ и първо място в раздел „Естрада“. Фестивалът е подкрепен от Министерство на културата и информационната политика в Украйна.

Елизабет обогати огромната си колекции от награди и с Гран при от Международния фестивал „Българска душа на Святата земя“, който се проведе в Израел. В него участваха таланти от 23 държави и 4 континента.

С две първи места е отличена плевенчанката и на Международния фестивал „Riga symphony“ в Латвия: в номинация „Песен от латвийски композитор“ и в номинация „Световен хит“.

Прекрасен финал на успешната конкурсна година за Елизабет са и трите престижни отличия от Международния конкурс „Световна супер звезда-2020“, провел се в Лас Вегас, САЩ. Тя спечели две първи места и Гран при в категорията 14-17 г.

За пета поредна година Елизабет е сред успелите деца на „Фондация Димитър Бербатов“, а тази година е лауреат на Голямата награда в област „Изкуство“ – V-VIII клас.

Вокален педагог на талантливата плевенчанка е Доротея Люцканова от Музикален център „Дори Диос“.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here