Стойчо Керев представя филма си “Измамна реалност” в Плевен

0
839
Стойчо Керев

Журналистът, продуцент и медиен експерт Стойчо Керев ще представи филма си “Измамна реалност” в Плевен. Срещата ще е на 19 ноември, от 17 часа, в конферентната зала на хотел “Ростов”. Билети ще се продават на място преди прожекцията.

“Това е филм, в който зрителите ще открият скрити кодове и послания. Филм, който предизвиква хората да се замислят. За информацията наричана официална, за загубеното познание, за нашите букви разказвани погрешно. Защо историята ни е представяна със сериозна доза отрова? А познаваме ли настоящето, правим ли разлика между истинска и измамна реалност. Какъв е светът в който живеем? Сами ли определяме съдбата си? Умишлено ли населението по света става все по-неграмотно? Защо заблудите за нашата история набират сила? На каква азбука пишем?” – тези и други въпроси поставя авторът на филма Стойчо Керев. Почитателите му ще могат да си вземат и последната му книга „Въпрос на гледна точка“.

Стойчо Керев е журналист, продуцент и медиен експерт. Автор, лектор и комуникатор на методики за поведение и анализ. Създател и продуцент е на предаването „Новото познание“, продължение на авторския му проект „Въпрос на гледна точка“. Негово дело е и последното телевизионно интервю на Тодор Живков, излъчено в програмата „Всяка неделя“.

Автор е на статии и редица публикации в електронни и печатни издания. От 1993 г. е член на СБЖ. Работата му в областта на документалното кино включва и успешните проекти „Конспирация 2017″ и „Измамна реалност“.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here