Стендъп комедията “Извънредно любовно” гостува в Плевен

0
699
Извънредно любовно

Стендъп комедията „Извънредно любовно“ ще гостува в Плевен на 18 август. Спектакълът ще се играе от 20,30 часа в Летния театър в Кайлъка.

Постановката е създадена по осем реални любовни истории, разказани, изиграни и изтанцувани на сцената от Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова. „Любовта е навсякъде – тя е в скоростта, с която две коли се гонят по магистралата, тя е на чина в първи клас, тя е в един голям шоколад, в една невероятна рокля, любовта е избухване в хотелска стая, тя е хиляди въпроси в един изпратен смс, тя е в спомените на баба Надя или… в нежния звън на най-красивата камбана!“, убедени са създателите на спектакъла

Сценаристите Здрава Каменова, Богдана Трифонова и Светослав Томов описват по завладяващ и оригинален начин събрани от тях истински любовни случки. И въпреки че това са преживявания на конкретни хора, всеки, който гледа спектакъла, може да открие себе си в сценичното действие.

“Това е едно представление, по време на което ще се смеете, а може и да поплачете от любов! Елате да се видите и да ни видите – как обичаме, как сричаме от любов, как правим най-големите глупости и щуротии в Нейно име, как НЕ се отказваме от нея дори и на 90!”, призовават замесените в спектакъла.

Музикалното оформление е на Иво Спасов.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here