Стефани Славчева и Марина Бадева ще пеят благотворително в подкрепа лечението на деца

0
146
Концерт - Марина Бадева и Стефани Славчева

Талантливите плевенски тийнейджърки Стефани Славчева и Марина Бадева ще пеят благотворително в подкрепа лечението на деца със здравословни проблеми. Концертът на чаровните изпълнителки ще е на 7 септември, от 19,30 часа, в кафе “Бордо” в Плевен (ул. “Сан Стефано” 14).

Двете певици развиват таланта си при вокалния педагог Анелия Дечева и са носителки на много престижни отличия от наши и международни вокални конкурси. Те присъстват активно в културния живот на Плевен и имат своите многобройни почитатели. Едва 12-годишна, Марина Бадева пя на сцената на зала „Арена Армеец“ в подкрепа на Панорама „Плевенска епопея 1877 г“. Благотворителният концерт „Ние обичаме България“ тогава събра на една сцена някои от най-популярните български изпълнители. Марина е бивша солистка на Вокална група “Арлекино” с ръководител Виолета Боянова при читалище “Съгласие 1869”.

Само преди дни Стефани Славчева спечели Специалната награда от Фестивала на изкуствата „Тракия – земята на Орфей“, който се проведе в Курортен комплекс „Албена“. Участниците в оспорваната надпревара от различни държави бяха оценени от жури с председател Хайгашод Агасян и членове от Македония, Молдова и други държави.

Чаровната девойка е солистка на Вокална група “Арлекино” с ръководител Виолета Боянова при читалище “Съгласие 1869”.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here