Спектакълът “С гръб към залеза” ще гостува на ДКТ “Иван Радоев” в Плевен

0
357
театър

Спектакълът “С гръб към залеза” ще гостува на ДКТ “Иван Радоев” в Плевен. Представлението ще се играе на 22 декември, от 19 ч.

Текстът е на Яна Борисова, режисьор е Димитър Коцев – Шошо, автор на музиката е Милен Кукошаров, а сценографията е на Елис Вели. Участват актьорите Стефан Вълдобрев, Александра Сърчаджиева, Ива Тодорова и Петър Антонов.

„С гръб към залеза“ е спектакъл, който разказва две различни любовни истории през погледа на всеки един от участниците в тях. Действието среща публиката с четирима герои – професионален готвач със собствен ресторант и телевизионно шоу, неговата асистентка, по която той е силно увлечен, световноизвестен пианист и писателка, която издава книга бестселър (описващ провалената връзка между нея и пианиста).

Благодарение на новата книга, съдбите на четиримата се преплитат. Те започват да общуват и споделят всичко, което всеки един от тях смята за истина и за свои емоционални права, които брани. Именно това ражда нелепи, неудобни, красиви и вълнуващи ситуации и мечтания.

Съдбата на всеки един от героите е уникална, странна, смешна и покъртителна. Двама мъже и две жени разговарят за любовта, за разминаванията, за разделите и за красотата. Една много нежна и смешна история за красивата страна на тъгата, за залезите, танцуването и готвенето като изкуство, споделят създателите на спектакъла.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here