Опашката

Спектакълът “Опашката” на режисьора Явор Гърдев в ДКТ “Иван Радоев” се конкурира с много претенденти за приза “Културно събитие на 2021” в годишната класация на електронната медия „Площад Славейков“. Желаещите да подкрепят постановката по едноименния роман на Захари Карабашлиев и с участието на известния български актьор Владимир Карамазов могат да го направят тук: https://www.ploshtadslaveikov.com/glasuvajte-kulturno-sabitie-na-2021-godina.

Организаторите на класацията посочват, че въпреки сложната обстановка, тази година е белязана от забележителни събития на артсцената, което предполага и сериозна конкуренция на участниците за признанието най-вълнуващото културно събитие у нас или по света с участието на български творци.

“За да не допускаме манипулации, и тази година ще има ограничение в гласуването – може да отбележите до 5 предложения за „културно събитие“ и 1 за „некултурно“. Крайният срок да го направите е 31 декември 2021 г.”, уточняват от “Площад Славейков”.

Междувременно може да бъдат изпращани още номинации на електронна поща mail@ploshtadslaveikov.com, като всяко предложение трябва да бъде обосновано.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here