Спасение в жегите: Отвориха пункт за безплатна вода пред Община Плевен

0
787
Безплатна вода

Във връзка с продължаващите високи летни температури Община Плевен традиционно откри от днес по разпореждане на кмета Георг Спартански пункт за раздаване на безплатна минерална вода, информират от пресцентъра на Общината. Пунктът е пред сградата на местната администрация и ще бъде на разположение на преминаващите граждани от 10.00 до 17.00 часа.  

Заради жегата почистващите фирми „Уест Солюшънс България“ ЕООД и „Чистота” ООД започват от днес оросяване с наличната техника. Ще се оросяват площадите „Възраждане” и „Стефан Стамболов”, участъкът от централната пешеходна зона между тях, Градската градина.

Продължава и поредното за годината основно измиване на улиците в Плевен, то се извършва от почистващите фирми по график. На 13 юли „Чистота” ООД ще мият участък в широкия център на града – по ул. „А. Кънчев“, зад блок „Кооператор“ и към ПГ по облекло и текстил. „Уест Солюшънс България“ ЕООД ще довършват започнати улици в жк „Дружба“ 3 – около ДФСГ „Интелект“ и към бл. 313 по пътя на тролейбус № 9.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here