„Снежна песен” на Силвия Кацарова и Георги Милтиядов пое своя път към публиката (видео)

0
1585
Силвия Кацарова
Малката Ема влезе за първи път в студио и дебютира със Силвия Кацарова и Георги Милтиядов в новата им "Снежна песен". Снимка: Георги Милтиядов

Втората съвместна песен на обичаната българска поп певица Силвия Кацарова и талантливия млад музикант Георги Милтиядов, който е автор на музиката и аранжимента, вече пое своя път към слушателите. “Снежна песен” е в унисон със зимния сезон, а посланията, които носи текстът на Иван Ненков, са за чистота, топлина, честност и простота в живота.

Снегът е оживотворен персонаж, който може да ни издигне над земната суета със пречистващата сила на своето нежно докосване. Той ни припомня, че бялото му присъствие е като магичен стих, който прави по-красиво и по-добро всичко видимо. Но “понякога остава неразбрана кристалната поука, че животът всъщност е една промяна от чистата снежинка до капчука.”

Бялото вълшебство носи и спомени от детството, събрани в малка сълза. Със своята нетрайна красота снегът ни показва, че е част от кръговрат, който води в безкрая – такъв е и пътят на човека, но преди да стигне до края му, той трябва “да поживее честно”.

В тъканта на песента са преплетени тембърът на виолончелото на Лора Табакова от Плевенската филхармония, китарите на роклегендата от “Диана експрес” – плевенчанина Максим Горанов, в чието студио са реализирани записът и мастерингът на парчето, и вокалите на Георги Милтиядов, който е и продуцент на музикалния продукт.  

“Снежна песен” покорява слушателя с нежността, красотата, естетиката и стила си, които така добре импонират на любимата на поколения певица Силвия Кацарова. Парчето е ароматен коктейл от вълшебство, много белота, капка тъга, топлина, уют и надежда за повече човещина в отношенията и безценни мигове за душите ни не само в навечерието на Коледа.

Песента има всички качества да се превърне бързо в хит и да последва щастливата съдба на първата обща творба на Силвия Кацарова и Георги Милтиядов – “Зов за любов”, която завладя публиката още с появата си в началото на миналата 2020 г. Тя е по стихове на бургаския поет Пейо Пантелеев и е част от първия албум на Георги Милтиядов “Целувка в нощта”.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here