Школите при читалище „Съгласие“ представят спектакъла „Който учи, ще сполучи“

0
444
Който учи, ще сполучи

Балетната школа, Вокална група „Арлекино“ и Фолклорен ансамбъл „Мизия“ при читалище „Съгласие“ представят новия си спектакъл „Който учи, ще сполучи“. С много песни и танци на училищна тематика, децата ще отбележат Деня на народните будители.

Талантливите изпълнители ще пресъздадат весели детски истории, изпълнени с музика, песен и танц, и ще си припомни приятните моменти от училищния живот. На финала ще прозвучи новата авторска песен „Буквите“, която ВГ „Арлекино“ записа наскоро и ще е акцент в спектакъла.  

Концертът, изнесен за Празника на народните будители, е и поклон пред учителите. От читалище „Съгласие 1869“ изказват благодарност на ръководителите на трите школи: на Виолета Боянова, която освен че вдъхновява арлекинчетата да дадат най-доброто от себе си, е и сценарист на спектакъла; на Маня Николова – автор на красивите танци на балерините, на репетиторите Валя Козовска, Оля Стоянова и Вилияна Тодорова; на Михаил Денев и Биляна Денева, които възпитават с красотата на българския фолклор поколения мизийчета.

Заради епидемичните изисквания, на 2 ноември ще се състоят две представления на спектакъла – от 17,30 и от 19,30 часа. Входът е с безплатни пропуски, които може да се получат от касата в читалището, ет. 3, всеки работен ден от 11,00 до 18,00 часа.

Проектът се реализира със съдействието на Община Плевен.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here